Головна » Статті » М'ясо |
У розділі матеріалів: 31 Показано матеріалів: 11-20 |
Сторінки: « 1 2 3 4 » |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баранина - 600 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Оцет винний - 5 ст.л. Масло вершкове - 25 гр. Цибуля зелена - 100 гр. Помідори - 4 шт. Соус ткемалі - 3-4 ст.л. Барбарис сушений або свіжий - 12-16 шт. Лимон - 1 шт. Кріп, петрушка - 1 пучок Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() М'ясо 500 гр. Сало-шпик 150 гр. Молоко 500 гр. Оцет 300 гр. Лавровий лист, гострий перець, чебрець, сіль |
![]() ![]() ![]() Баранина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 1,5 кг. Вино біле сухе - 100-200 мл. Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баранина - 1,5 кг. Цибуля ріпчаста - 5 шт. Лимон - 1 шт. Чорний мелений перець - 1/2 ч.л. Червоний мелений перець - 1/2 ч.л. Часник - 3 зубчики Зелень - за смаком Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() Баранячі реберця - 1 кг. Ківі - 4 шт. Олія рослинна - 50 мл. Перець червоний мелений - 0,5 ч.л Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 6 шт. Помідори - 8-10 шт. Часник - 2 зубчики Оцет 3% - 3 ст. Сіль, перець чорний мелений - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1 кг. Яблука мариновані - 10 шт. Помідори - 10 шт. Перець солодкий - 3 шт. Олія рослинна - 2 ст.л. Соус гострий - на смак Цибуля ріпчаста - 6 шт. Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Помідори мариновані - 500 гр. Перець чорний мелений - 5 гр. Ріпчаста цибуля - 4 шт. Рослинна олія - 2 ст.л. Сіль, приправи - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Лимон - 2 шт. Аджика - 4 ст.л. Цибуля ріпчаста- 3-4 шт. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Лимон - 2-3 шт. Олія оливкова - 4 ст.л. Зелень коріандру (коляндра або кінза) - 2 пучка Цибуля зелена - 1 пучок Сіль, перець - за смаком |