Головна » Статті » М'ясо » Баранина |
У категорії матеріалів: 6 Показано матеріалів: 1-6 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баранина - 0,5 кг. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Лимон - 2 шт. Майоран сухий - 1 ч.л. М'ята сушена - 1 ч.л. Зелень петрушки - 1 пучок Перець болгарський - 2 шт. Оливкова олія Сіль, перець чорний мелений - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баранина - 600 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Оцет винний - 5 ст.л. Масло вершкове - 25 гр. Цибуля зелена - 100 гр. Помідори - 4 шт. Соус ткемалі - 3-4 ст.л. Барбарис сушений або свіжий - 12-16 шт. Лимон - 1 шт. Кріп, петрушка - 1 пучок Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() М'ясо 500 гр. Сало-шпик 150 гр. Молоко 500 гр. Оцет 300 гр. Лавровий лист, гострий перець, чебрець, сіль |
![]() ![]() ![]() Баранина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 1,5 кг. Вино біле сухе - 100-200 мл. Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баранина - 1,5 кг. Цибуля ріпчаста - 5 шт. Лимон - 1 шт. Чорний мелений перець - 1/2 ч.л. Червоний мелений перець - 1/2 ч.л. Часник - 3 зубчики Зелень - за смаком Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() Баранячі реберця - 1 кг. Ківі - 4 шт. Олія рослинна - 50 мл. Перець червоний мелений - 0,5 ч.л Сіль - за смаком |