Головна » Статті » Птиця » Дика птиця |
У категорії матеріалів: 3 Показано матеріалів: 1-3 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Рябчик - 1 шт. Брусниця - 200-300 гр. Масло вершкове - 20 гр. Цукор - 10 гр. Масло рослинне - 1 ст.л. Сало - 50 гр. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тушки рябчиків або перепелів - 8 шт. Петрушка - 1/2 пучка Яблука - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Чебрець мелений - 1 ч.л. Майоран мелений - 1 ч.л. Лимон - 1/2 шт. Сало - 16 тонких скибочок Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Качка середньої величини - 1 шт. Грузді солоні (або інші гриби) - 300 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Олія рослинна - 2 ст.л. Сметана - 100 гр. Яйце - 1 шт. Кріп - 4 гілочки. Сіль - за смаком |