Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця |
У категорії матеріалів: 5 Показано матеріалів: 1-5 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядами
Курячі грудки - 600 гр. |
![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 1 кг. Масло рослинне - 50 гр. Оцет виноградний - 40 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Перець чорний і червоний мелений - за смаком Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 1 кг. Горіхи - 150 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Масло рослинне - 50 гр. Часник - 4 зубчики Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка (грудки) - 1 кг. Олія оливкова - 4 ст.л. Лимон - 1,5 шт. Перець чилі - 1-2 шт. Йогурт - 200 гр. Перець чорний мелений - 5 гр. Листя м'яти подрібнені - 6 ст.л. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 400 гр. Гриби білі - 300 гр. Розмарин - 12 гілочок Масло оливкове - 2 ст.л. Паприка мелена - 1/2 ч.л. Масло вершкове - 2 ст.л. Сіль - за смаком |