Головна » Статті » М'ясо » Телятина |
У категорії матеріалів: 2 Показано матеріалів: 1-2 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Телятина - 800 гр. Часник - 4 зубчики Лимон - 1 шт. Шпик (або сало) - 200 гр. Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Телятина - 800 гр. Перець гострий - 2 стручки Соус соєвий - 1/2 склянки Масло оливкове - 2 ст.л. Вино червоне сухе - 1/2 склянки Цукор - 1 ч.л. Кумін - 1 ч.л. Гвоздика - 6 шт. Картопля - 1,5 кг. Паприка - 1 ч.л. Лимон - 1 шт. Сіль - за смаком |