Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик з маринованими помідорами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Помідори мариновані - 500 гр. Перець чорний мелений - 5 гр. Ріпчаста цибуля - 4 шт. Рослинна олія - 2 ст.л. Сіль, приправи - за смаком Спосіб приготування: М'ясо нарізати шматочками середнього розміру і замаринувати в суміші з подрібнених маринованих помідорів, чорного меленого перцю, приправ по смаку, дрібно рубаної ріпчастої цибулі і рослинного масла, але не додавати солі. М'ясо маринується 3-4 години. Потім м'ясо слід посолити, трохи пом'яти руками, нанизати на шампури і смажити, збризкуючи водою і не забуваючи періодично повертати шампури. | |
Переглядів: 325 | | |
Всього коментарів: 0 | |