Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик з маринованими помідорами
   

Свинина - 1,8 кг.
Помідори мариновані - 500 гр.
Перець чорний мелений - 5 гр.
Ріпчаста цибуля - 4 шт.
Рослинна олія - 2 ст.л.
Сіль, приправи - за смаком

Спосіб приготування:
М'ясо нарізати шматочками середнього розміру і замаринувати в суміші з подрібнених маринованих помідорів, чорного меленого перцю, приправ по смаку, дрібно рубаної ріпчастої цибулі і рослинного масла, але не додавати солі. М'ясо маринується 3-4 години. Потім м'ясо слід посолити, трохи пом'яти руками, нанизати на шампури і смажити, збризкуючи водою і не забуваючи періодично повертати шампури.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (17.01.2012)
Переглядів: 325 | Теги: шашлик, помідори мариновані, Свинина, цибуля ріпчаста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: