Головна » Статті » М'ясо » Баранина |
Шашлик Кавказький
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баранина - 1,5 кг. Цибуля ріпчаста - 5 шт. Лимон - 1 шт. Чорний мелений перець - 1/2 ч.л. Червоний мелений перець - 1/2 ч.л. Часник - 3 зубчики Зелень - за смаком Сіль - за смаком Спосіб приготування: Філе баранини (корейку) нарізати на шматочки приблизно по 30 - 35 гр., покласти в глиняний посуд, додати сіль, чорний і червоний мелений перець, перемішати з тертим луком, подрібненим часником. Все полити соком лимона, поставити в прохолодне місце на 6 - 8 годин. Потім шматочки м'яса нанизати на шампури і смажити на вугіллі до готовності, періодично повертаючи шампури навколо своєї осі і збризкуючи сумішшю води та соку, що виділився при маринуванні м'яса. | |
Переглядів: 567 | | |
Всього коментарів: 0 | |