Головна » Статті » М'ясо » Баранина

Шашлик Кавказький


Баранина - 1,5 кг.
Цибуля ріпчаста - 5 шт.
Лимон - 1 шт.
Чорний мелений перець - 1/2 ч.л.
Червоний мелений перець - 1/2 ч.л.
Часник - 3 зубчики
Зелень - за смаком
Сіль - за смаком

Спосіб приготування:
Філе баранини (корейку) нарізати на шматочки приблизно по 30 - 35 гр., покласти в глиняний посуд, додати сіль, чорний і червоний мелений перець, перемішати з тертим луком, подрібненим часником. Все полити соком лимона, поставити в прохолодне місце на 6 - 8 годин. Потім шматочки м'яса нанизати на шампури і смажити на вугіллі до готовності, періодично повертаючи шампури навколо своєї осі і збризкуючи сумішшю води та соку, що виділився при маринуванні м'яса.
Категорія: Баранина | Додав: Admin (18.01.2012)
Переглядів: 567 | Теги: Баранина, часник, лимон, шашлик, цибуля ріпчаста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: