Головна » Статті » М'ясо » Баранина

Баранячі реберця в маринаді з ківі


Баранячі реберця - 1 кг.
Ківі - 4 шт.
Олія рослинна - 50 мл.
Перець червоний мелений - 0,5 ч.л
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Ківі очистити від шкірки, крупно нарізати і подрібнити у блендері. Змішати з рослинною олією і червоним перцем. Перелити суміш у глибокий посуд. Баранячі реберця вимити, розрізати на порції по 3 реберця, покласти в маринад, накрити кришкою і залишити на 1,5 години. Нанизати реберця на шампури і готувати над розжареним вугіллям або смажити на решітці на грилі.
Категорія: Баранина | Додав: Admin (18.01.2012)
Переглядів: 366 | Теги: олія рослинна, Ківі, баранячі реберця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: