Головна » Статті » М'ясо » Баранина |
Баранячі реберця в маринаді з ківі
![]() ![]() ![]() ![]() Баранячі реберця - 1 кг. Ківі - 4 шт. Олія рослинна - 50 мл. Перець червоний мелений - 0,5 ч.л Сіль - за смаком Спосіб приготування: Ківі очистити від шкірки, крупно нарізати і подрібнити у блендері. Змішати з рослинною олією і червоним перцем. Перелити суміш у глибокий посуд. Баранячі реберця вимити, розрізати на порції по 3 реберця, покласти в маринад, накрити кришкою і залишити на 1,5 години. Нанизати реберця на шампури і готувати над розжареним вугіллям або смажити на решітці на грилі. | |
Переглядів: 366 | | |
Всього коментарів: 0 | |