Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик зі свинини з коріандром
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Лимон - 2-3 шт. Олія оливкова - 4 ст.л. Зелень коріандру (коляндра або кінза) - 2 пучка Цибуля зелена - 1 пучок Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: М'ясо порізати кубиками середніх розмірів, зелена цибуля - шматочками по 2-3 см., цедру лимона натерти на дрібній тертці, а з лимона вичавити сік. Все змішати з нарізаним коріандром, додавши оливкову олію, сіль і перець. Потім трохи придушити м'ясо руками і залишити на півгодини. Нанизати на шампури м'ясо з часточками лимона. Смажити над розжареним вугіллям 10-15 хвилин. Перед подачею збризнути соком лимона і посипати зеленню коріандру. | |
Переглядів: 334 | | |
Всього коментарів: 0 | |