Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик з лимонами і аджикою
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Лимон - 2 шт. Аджика - 4 ст.л. Цибуля ріпчаста- 3-4 шт. Сіль - за смаком Спосіб приготування: М'ясо (шинку) нарізати на рівні шматки розміром приблизно 4х6х6 см. М'ясо і порізану кільцями ріпчасту цибулю шарами укласти в каструлю, посолити, додати аджику, і полити соком вичавлених лимонів . Все це пом'яти руками і на шість годин залишити маринуватися. Потім каструлю слід прибрати в холодильник на 12 годин і за шість годин до приготування знову дістати в тепло (тривалість маринування - доба). На шампури шматки нанизувати перемежовуючи з кільцями цибулі. Готувати на розпечених вугіллях, постійно перевертаючи шампури і стежачи, щоб не було язиків полум'я. М'ясо має активно шипіти, але не горіти, досягають це регулюванням висоти. | |
Переглядів: 291 | Коментарі: 1 | | |
Всього коментарів: 0 | |