Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик з лимонами і аджикою
     

Свинина - 1,8 кг.
Лимон - 2 шт.
Аджика - 4 ст.л.
Цибуля ріпчаста- 3-4 шт.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
М'ясо (шинку) нарізати на рівні шматки розміром приблизно 4х6х6 см. М'ясо і порізану кільцями ріпчасту цибулю шарами укласти в каструлю, посолити, додати аджику, і полити соком вичавлених лимонів . Все це пом'яти руками і на шість годин залишити маринуватися. Потім каструлю слід прибрати в холодильник на 12 годин і за шість годин до приготування знову дістати в тепло (тривалість маринування - доба). На шампури шматки нанизувати перемежовуючи з кільцями цибулі. Готувати на розпечених вугіллях, постійно перевертаючи шампури і стежачи, щоб не було язиків полум'я. М'ясо має активно шипіти, але не горіти, досягають це регулюванням висоти.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (17.01.2012)
Переглядів: 291 | Коментарі: 1 | Теги: шашлик, лимон, Аджика, Свинина, цибуля ріпчаста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: