Головна » Статті » М'ясо » Баранина |
Шашлик з баранини по-африканськи
![]() ![]() ![]() ![]() М'ясо 500 гр. Сало-шпик 150 гр. Молоко 500 гр. Оцет 300 гр. Лавровий лист, гострий перець, чебрець, сіль Спосіб приготування: М'якоть задньої ноги обмити, нарізати невеликими шматочками, покласти в глиняний посуд, додати чебрець, дрібно нарізаний гострий перець, лавровий лист. Залити м'ясо сумішшю молока та оцту і витримати в холодному місці 2 дні. Після чого м'ясо вийняти і тушкувати. Потім кожен шматочок м'яса загорнути в тонку скибочку сала, нанизати на шампур, обсмажити на решітці і подати з томатним соусом. | |
Переглядів: 304 | | |
Всього коментарів: 0 | |