Головна » Статті » М'ясо » Баранина

Шашлик з баранини по-африканськи


М'ясо 500 гр.
Сало-шпик 150 гр.
Молоко 500 гр.
Оцет 300 гр.
Лавровий лист, гострий перець, чебрець, сіль

Спосіб приготування:
М'якоть задньої ноги обмити, нарізати невеликими шматочками, покласти в глиняний посуд, додати чебрець, дрібно нарізаний гострий перець, лавровий лист. Залити м'ясо сумішшю молока та оцту і витримати в холодному місці 2 дні. Після чого м'ясо вийняти і тушкувати. Потім кожен шматочок м'яса загорнути в тонку скибочку сала, нанизати на шампур, обсмажити на решітці і подати з томатним соусом.
Категорія: Баранина | Додав: Admin (18.01.2012)
Переглядів: 304 | Теги: шашлик, Баранина, оцет, молоко, Сало | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: