| Головна » Статті » М'ясо » Баранина |
Шашлык Швидкий
![]() ![]() ![]() Баранина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 1,5 кг. Вино біле сухе - 100-200 мл. Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Філе молодого барана очистити від жил і плівок, нарізати шматочками по 80-100 грамів. Ріпчасту цибулю очистити, пропустити через м'ясорубку. В отриманій цибулевій каші замаринувати м'ясо, додавши сіль і перець. Все пом'яти і залишити на 2 години. Потім акуратно і швидко зчистити лук, не вимочивши м'ясо. Нанизати на шампури і смажити на мангалі, збризкуючи сумішшю з води і білого сухого вина 50/50. | |
| Переглядів: 366 | | |
| Всього коментарів: 0 | |


