Головна » Статті » М'ясо » Баранина

Шашлык Швидкий


Баранина - 1 кг.
Цибуля ріпчаста - 1,5 кг.
Вино біле сухе - 100-200 мл.
Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:
Філе молодого барана очистити від жил і плівок, нарізати шматочками по 80-100 грамів. Ріпчасту цибулю очистити, пропустити через м'ясорубку. В отриманій цибулевій каші замаринувати м'ясо, додавши сіль і перець. Все пом'яти і залишити на 2 години. Потім акуратно і швидко зчистити лук, не вимочивши м'ясо. Нанизати на шампури і смажити на мангалі, збризкуючи сумішшю з води і білого сухого вина 50/50.
Категорія: Баранина | Додав: Admin (18.01.2012)
Переглядів: 366 | Теги: вино, цибуля ріпчаста, Баранина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: