Головна » Статті |
Всього матеріалів в каталозі: 45 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 3 4 5 » |
3 столові ложки борошна; 1 чайна ложка розчинної кави (порошок); 2 столові ложки какао-порошку; 2,5 або 3 столових ложки цукру; 1/4 чайної ложки розпушувача для тіста; 2 столові ложки молока; 1 яйце; 2 столові ложки рослинної олії; 1/2 чайної ложки ваніліну. |
![]() ![]() ![]() ![]() Окунь - 200 гр. Ставрида - 200 гр. Тріска - 200 гр. Лимон - 1 шт. Сметана - 100 гр. Зелень петрушки - 1 пучок Зелень кропу - 1 пучок Перець, сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тріска - 1 кг. Лимон - 1 шт. Часник - 2 зубчики Перець чилі - 2 шт. Олія оливкова - 4 ст.л. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Короп - 1 кг. Огірки - 1-2 шт. Цибуля - 1-2 шт. Лимони - 1 шт. Приправи для риби - на смак Соєвий соус - на смак |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Рябчик - 1 шт. Брусниця - 200-300 гр. Масло вершкове - 20 гр. Цукор - 10 гр. Масло рослинне - 1 ст.л. Сало - 50 гр. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тушки рябчиків або перепелів - 8 шт. Петрушка - 1/2 пучка Яблука - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Чебрець мелений - 1 ч.л. Майоран мелений - 1 ч.л. Лимон - 1/2 шт. Сало - 16 тонких скибочок Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Качка середньої величини - 1 шт. Грузді солоні (або інші гриби) - 300 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Олія рослинна - 2 ст.л. Сметана - 100 гр. Яйце - 1 шт. Кріп - 4 гілочки. Сіль - за смаком |
Курячі грудки - 600 гр. |
![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 1 кг. Масло рослинне - 50 гр. Оцет виноградний - 40 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Перець чорний і червоний мелений - за смаком Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 1 кг. Горіхи - 150 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Масло рослинне - 50 гр. Часник - 4 зубчики Сіль, перець - за смаком |