Головна » Статті » Птиця |
У розділі матеріалів: 8 Показано матеріалів: 1-8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Рябчик - 1 шт. Брусниця - 200-300 гр. Масло вершкове - 20 гр. Цукор - 10 гр. Масло рослинне - 1 ст.л. Сало - 50 гр. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тушки рябчиків або перепелів - 8 шт. Петрушка - 1/2 пучка Яблука - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Чебрець мелений - 1 ч.л. Майоран мелений - 1 ч.л. Лимон - 1/2 шт. Сало - 16 тонких скибочок Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Качка середньої величини - 1 шт. Грузді солоні (або інші гриби) - 300 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Олія рослинна - 2 ст.л. Сметана - 100 гр. Яйце - 1 шт. Кріп - 4 гілочки. Сіль - за смаком |
Курячі грудки - 600 гр. |
![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 1 кг. Масло рослинне - 50 гр. Оцет виноградний - 40 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Перець чорний і червоний мелений - за смаком Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 1 кг. Горіхи - 150 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Масло рослинне - 50 гр. Часник - 4 зубчики Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка (грудки) - 1 кг. Олія оливкова - 4 ст.л. Лимон - 1,5 шт. Перець чилі - 1-2 шт. Йогурт - 200 гр. Перець чорний мелений - 5 гр. Листя м'яти подрібнені - 6 ст.л. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 400 гр. Гриби білі - 300 гр. Розмарин - 12 гілочок Масло оливкове - 2 ст.л. Паприка мелена - 1/2 ч.л. Масло вершкове - 2 ст.л. Сіль - за смаком |