Головна » Статті » Птиця

У розділі матеріалів: 8
Показано матеріалів: 1-8



Рябчик - 1 шт.
Брусниця - 200-300 гр.
Масло вершкове - 20 гр.
Цукор - 10 гр.
Масло рослинне - 1 ст.л.
Сало - 50 гр.
Сіль - за смаком
Дика птиця | Переглядів: 346 | Додав: Admin | Дата: 01.02.2012 | Коментарі (0)



Тушки рябчиків або перепелів - 8 шт.
Петрушка - 1/2 пучка
Яблука - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Чебрець мелений - 1 ч.л.
Майоран мелений - 1 ч.л.
Лимон - 1/2 шт.
Сало - 16 тонких скибочок
Сіль, перець - за смаком
Дика птиця | Переглядів: 370 | Додав: Admin | Дата: 01.02.2012 | Коментарі (0)



Качка середньої величини - 1 шт.
Грузді солоні (або інші гриби) - 300 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Олія рослинна - 2 ст.л.
Сметана - 100 гр.
Яйце - 1 шт.
Кріп - 4 гілочки.
Сіль - за смаком
Дика птиця | Переглядів: 639 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2012 | Коментарі (0)

 


Курячі грудки - 600 гр.
Консервовані помідори - 500 гр.
Перець солодкий - 2 шт.
Масло оливкове - 2 ст.л.
Часник - 2 зубчики
Томатне пюре - 1 ст.л.
Чебрець - за смаком
Материнка (інші назви орегано, душинка, лебідка, зіновка) - за смаком
Перець мелений червоний - за смаком
Сіль - за смаком

Домашня птиця | Переглядів: 422 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2012 | Коментарі (0)



Курка - 1 кг.
Масло рослинне - 50 гр.
Оцет виноградний - 40 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Перець чорний і червоний мелений - за смаком
Сіль - за смаком
Домашня птиця | Переглядів: 396 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2012 | Коментарі (0)

 

Курка - 1 кг.
Горіхи - 150 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Масло рослинне - 50 гр.
Часник - 4 зубчики
Сіль, перець - за смаком
Домашня птиця | Переглядів: 506 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2012 | Коментарі (0)

    

Курка (грудки) - 1 кг.
Олія оливкова - 4 ст.л.
Лимон - 1,5 шт.
Перець чилі - 1-2 шт.
Йогурт - 200 гр.
Перець чорний мелений - 5 гр.
Листя м'яти подрібнені - 6 ст.л.
Сіль - за смаком
Домашня птиця | Переглядів: 343 | Додав: Admin | Дата: 26.01.2012 | Коментарі (0)

     

Курка - 400 гр.
Гриби білі - 300 гр.
Розмарин - 12 гілочок
Масло оливкове - 2 ст.л.
Паприка мелена - 1/2 ч.л.
Масло вершкове - 2 ст.л.
Сіль - за смаком
Домашня птиця | Переглядів: 380 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)