Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик з маринованими яблуками
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1 кг. Яблука мариновані - 10 шт. Помідори - 10 шт. Перець солодкий - 3 шт. Олія рослинна - 2 ст.л. Соус гострий - на смак Цибуля ріпчаста - 6 шт. Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Нежирну свинину нарізати кубиками середнього розміру, посолити, поперчити. Мариновані яблука нарізати часточками, цибулю ріпчасту очистити і обшпарити, потримавши кілька хвилин у гарячій воді. Свіжі помідори розрізати навпіл, свіжий солодкий перець розрізати навпіл і очистити від насіння. М'ясо нанизати на шампури, чергуючи з яблуками і цибулею. Зверху змастити рослинним або вершковим маслом і гострим соусом. Готувати над розжареним вугіллям, періодично повертаючи шампур. | |
Переглядів: 340 | | |
Всього коментарів: 0 | |