Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик з маринованими яблуками


Свинина - 1 кг.
Яблука мариновані - 10 шт.
Помідори - 10 шт.
Перець солодкий - 3 шт.
Олія рослинна - 2 ст.л.
Соус гострий - на смак
Цибуля ріпчаста - 6 шт.
Сіль, перець - за смаком        

Спосіб приготування:
Нежирну свинину нарізати кубиками середнього розміру, посолити, поперчити. Мариновані яблука нарізати часточками, цибулю ріпчасту очистити і обшпарити, потримавши кілька хвилин у гарячій воді. Свіжі помідори розрізати навпіл, свіжий солодкий перець розрізати навпіл і очистити від насіння. М'ясо нанизати на шампури, чергуючи з яблуками і цибулею. Зверху змастити рослинним або вершковим маслом і гострим соусом. Готувати над розжареним вугіллям, періодично повертаючи шампур.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (18.01.2012)
Переглядів: 340 | Теги: Помідори, яблука мариновані, шашлик, олія рослинна, перець солодкий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: