Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик з томатами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 6 шт. Помідори - 8-10 шт. Часник - 2 зубчики Оцет 3% - 3 ст. Сіль, перець чорний мелений - за смаком Спосіб приготування: М'ясо свинини з шийної частини промити під струменем холодної води, нарізати невеликими шматочками. Додати сіль, перець чорний мелений за смаком, ріпчасту цибулю, нарізану кільцями, і свіжі помідори, нарізані шматочками. Скласти м'ясо в посуд і залишити в прохолодному місці на 6-8 г. Готове замариноване м'ясо нанизати на шампури, скропити сумішшю оцту, товченого часнику і перцю. Смажити над розжареним вугіллям до готовності, повертаючи шампур навколо осі. | |
Переглядів: 387 | | |
Всього коментарів: 0 | |