Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик з томатами


Свинина - 1 кг.
Цибуля ріпчаста - 6 шт.
Помідори - 8-10 шт.
Часник - 2 зубчики
Оцет 3% - 3 ст.
Сіль, перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування:
М'ясо свинини з шийної частини промити під струменем холодної води, нарізати невеликими шматочками. Додати сіль, перець чорний мелений за смаком, ріпчасту цибулю, нарізану кільцями, і свіжі помідори, нарізані шматочками. Скласти м'ясо в посуд і залишити в прохолодному місці на 6-8 г. Готове замариноване м'ясо нанизати на шампури, скропити сумішшю оцту, товченого часнику і перцю. Смажити над розжареним вугіллям до готовності, повертаючи шампур навколо осі.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (18.01.2012)
Переглядів: 387 | Теги: Помідори, шашлик, оцет, Свинина, цибуля ріпчаста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: