Головна » Статті » М'ясо |
У розділі матеріалів: 31 Показано матеріалів: 1-10 |
Сторінки: 1 2 3 4 » |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Телятина - 800 гр. Часник - 4 зубчики Лимон - 1 шт. Шпик (або сало) - 200 гр. Сіль, перець - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Телятина - 800 гр. Перець гострий - 2 стручки Соус соєвий - 1/2 склянки Масло оливкове - 2 ст.л. Вино червоне сухе - 1/2 склянки Цукор - 1 ч.л. Кумін - 1 ч.л. Гвоздика - 6 шт. Картопля - 1,5 кг. Паприка - 1 ч.л. Лимон - 1 шт. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Картопля - 4-5 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Сало копчене гусяче - 200 гр. Оцет винний - 2 ст.л. Вино червоне сухе - за смаком Сіль, чорний мелений - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Оцет столовий - 50 мл. Червоний мелений перець - 5 гр. Чорний мелений перець - 5 гр. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 2-3 шт. Петрушка - 1 пучок Лист лавровий - 1 шт. Оцет виноградний - 2 ст.л. Перець духмяний горошком - 5-6 шт. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Печериці - 600 гр. Цибуля ріпчаста - 5 шт. Масло рослинне - 50-80 гр. Перець червоний мелений - 0,5-1 ч.л. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 300 гр. Оцет яблучний - 2 ст.л. Лист лавровий - 1 шт. Перець духмяний горошком - 5-8 шт. Сіль, перець чорний мелений - за смаком Масло топлене - 5 гр. Цибуля ріпчаста - 1 шт. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 2 кг. Перець чорний горошком - 20 гр. Лавровий лист - 10 гр. Цибуля ріпчаста - 1 кг. Лимон - 1 шт. Паста томатна - 200 гр. Оцет 6% - 100 гр. Вино біле сухе - 1/2 склянки Сіль, перець червоний мелений - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 800 гр. Соус соєвий - 50 гр. Соус чилі - 30 гр. Соус сливовий - 30 гр. Масло кунжутне - 1 ч.л. Часник - 4 зубчики Корінь імбиру - 1 ст.л. Зелень коріандру (кінза) - 1 пучок Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баранина - 0,5 кг. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Лимон - 2 шт. Майоран сухий - 1 ч.л. М'ята сушена - 1 ч.л. Зелень петрушки - 1 пучок Перець болгарський - 2 шт. Оливкова олія Сіль, перець чорний мелений - за смаком |