Головна » Статті » М'ясо

У розділі матеріалів: 31
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 4 »

     

Телятина - 800 гр.
Часник - 4 зубчики
Лимон - 1 шт.
Шпик (або сало) - 200 гр.
Сіль, перець - за смаком
Телятина | Переглядів: 296 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)

           

Телятина - 800 гр.
Перець гострий - 2 стручки
Соус соєвий - 1/2 склянки
Масло оливкове - 2 ст.л.
Вино червоне сухе - 1/2 склянки
Цукор - 1 ч.л.
Кумін - 1 ч.л.
Гвоздика - 6 шт.
Картопля - 1,5 кг.
Паприка - 1 ч.л.
Лимон - 1 шт.
Сіль - за смаком
Телятина | Переглядів: 329 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)

     
Яловичина - 1 кг.
Картопля - 4-5 шт.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Сало копчене гусяче - 200 гр.
Оцет винний - 2 ст.л.
Вино червоне сухе - за смаком
Сіль, чорний мелений - за смаком
Яловичина | Переглядів: 337 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)

       
Яловичина - 1 кг.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Оцет столовий - 50 мл.
Червоний мелений перець - 5 гр.
Чорний мелений перець - 5 гр.
Сіль - за смаком
Яловичина | Переглядів: 327 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)

       
Яловичина - 1 кг.
Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
Петрушка - 1 пучок
Лист лавровий - 1 шт.
Оцет виноградний - 2 ст.л.
Перець духмяний горошком - 5-6 шт.
Сіль - за смаком
Яловичина | Переглядів: 592 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)

      
Яловичина - 1 кг.
Печериці - 600 гр.
Цибуля ріпчаста - 5 шт.
Масло рослинне - 50-80 гр.
Перець червоний мелений - 0,5-1 ч.л.
Сіль - за смаком
Яловичина | Переглядів: 447 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)



Яловичина - 300 гр.
Оцет яблучний - 2 ст.л.
Лист лавровий - 1 шт.
Перець духмяний горошком - 5-8 шт.
Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Масло топлене - 5 гр.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Яловичина | Переглядів: 468 | Додав: Admin | Дата: 23.01.2012 | Коментарі (0)



Яловичина - 2 кг.
Перець чорний горошком - 20 гр.
Лавровий лист - 10 гр.
Цибуля ріпчаста - 1 кг.
Лимон - 1 шт.
Паста томатна - 200 гр.
Оцет 6% - 100 гр.
Вино біле сухе - 1/2 склянки
Сіль, перець червоний мелений - за смаком
Яловичина | Переглядів: 341 | Додав: Admin | Дата: 18.01.2012 | Коментарі (0)



Яловичина - 800 гр.
Соус соєвий - 50 гр.
Соус чилі - 30 гр.
Соус сливовий - 30 гр.
Масло кунжутне - 1 ч.л.
Часник - 4 зубчики
Корінь імбиру - 1 ст.л.
Зелень коріандру (кінза) - 1 пучок
Сіль - за смаком
Яловичина | Переглядів: 319 | Додав: Admin | Дата: 18.01.2012 | Коментарі (0)



Баранина - 0,5 кг.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Лимон - 2 шт.
Майоран сухий - 1 ч.л.
М'ята сушена - 1 ч.л.
Зелень петрушки - 1 пучок
Перець болгарський - 2 шт.
Оливкова олія
Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Баранина | Переглядів: 489 | Додав: Admin | Дата: 18.01.2012 | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-30 31-31