Головна » Статті » М'ясо » Яловичина |
У категорії матеріалів: 7 Показано матеріалів: 1-7 |
Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Картопля - 4-5 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Сало копчене гусяче - 200 гр. Оцет винний - 2 ст.л. Вино червоне сухе - за смаком Сіль, чорний мелений - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Оцет столовий - 50 мл. Червоний мелений перець - 5 гр. Чорний мелений перець - 5 гр. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 2-3 шт. Петрушка - 1 пучок Лист лавровий - 1 шт. Оцет виноградний - 2 ст.л. Перець духмяний горошком - 5-6 шт. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Печериці - 600 гр. Цибуля ріпчаста - 5 шт. Масло рослинне - 50-80 гр. Перець червоний мелений - 0,5-1 ч.л. Сіль - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 300 гр. Оцет яблучний - 2 ст.л. Лист лавровий - 1 шт. Перець духмяний горошком - 5-8 шт. Сіль, перець чорний мелений - за смаком Масло топлене - 5 гр. Цибуля ріпчаста - 1 шт. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 2 кг. Перець чорний горошком - 20 гр. Лавровий лист - 10 гр. Цибуля ріпчаста - 1 кг. Лимон - 1 шт. Паста томатна - 200 гр. Оцет 6% - 100 гр. Вино біле сухе - 1/2 склянки Сіль, перець червоний мелений - за смаком |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 800 гр. Соус соєвий - 50 гр. Соус чилі - 30 гр. Соус сливовий - 30 гр. Масло кунжутне - 1 ч.л. Часник - 4 зубчики Корінь імбиру - 1 ст.л. Зелень коріандру (кінза) - 1 пучок Сіль - за смаком |