Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця |
Шашлик з курки з гострим соусом
![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 1 кг. Масло рослинне - 50 гр. Оцет виноградний - 40 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Перець чорний і червоний мелений - за смаком Сіль - за смаком Спосіб приготування: Курку розрізати на однакові шматки по 60 грам, скласти в посуд, додати дрібно нашатковану цибулю, чорний і червоний мелений перець, сіль, виноградний (винний) оцет і залишити маринуватися в прохолодному місці 2 - 3 години. Потім нанизати шматочки м'яса на шампури і смажити над розжареним вугіллям, змазуючи шашлик рослинним маслом і збризкуючи маринадом. До шашлику приготувати гострий соус, змішавши сметану, товчений часник, аджику і томатну пасту. Подати шашлик гарячим на блюді, а соус окремо в соуснику. Джерело: http://домашня птиця,курка | |
Переглядів: 396 | |
Всього коментарів: 0 | |