Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця

Шашлик з курки з гострим соусом


Курка - 1 кг.
Масло рослинне - 50 гр.
Оцет виноградний - 40 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Перець чорний і червоний мелений - за смаком
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Курку розрізати на однакові шматки по 60 грам, скласти в посуд, додати дрібно нашатковану цибулю, чорний і червоний мелений перець, сіль, виноградний (винний) оцет і залишити маринуватися в прохолодному місці 2 - 3 години. Потім нанизати шматочки м'яса на шампури і смажити над розжареним вугіллям, змазуючи шашлик рослинним маслом і збризкуючи маринадом. До шашлику приготувати гострий соус, змішавши сметану, товчений часник, аджику і томатну пасту. Подати шашлик гарячим на блюді, а соус окремо в соуснику.

Джерело: http://домашня птиця,курка
Категорія: Домашня птиця | Додав: Admin (26.01.2012)
Переглядів: 396 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: