Головна » Статті » Риба

Короп на вугіллі


Короп - 1 кг.
Огірки - 1-2 шт.
Цибуля - 1-2 шт.
Лимони - 1 шт.
Приправи для риби - на смак
Соєвий соус - на смак
Спосіб приготування:
Рибу почистити, не відокремлюючи голови, дрібно порізати один огірок і дві цибулини, скропити коропа зсередини і ззовні лимонним соком від одного лимона, натерти приправою для риби і нашпигувати сумішшю з огірків і цибулі. Загорнути коропа у фольгу і випікати прямо у вугіллі до готовності (40-50 хвилин). Потім дістати коропа з фольги і вийняти все, чим він був наповнений, зверху полити лимонним соком змішаним з соєвим соусом, посолити. Подати на стіл гарячим зі свіжими овочами.
Категорія: Риба | Додав: Admin (01.02.2012)
Переглядів: 393 | Теги: Риба, Короп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: