Головна » Статті » Риба |
Короп на вугіллі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Короп - 1 кг. Огірки - 1-2 шт. Цибуля - 1-2 шт. Лимони - 1 шт. Приправи для риби - на смак Соєвий соус - на смак Спосіб приготування: Рибу почистити, не відокремлюючи голови, дрібно порізати один огірок і дві цибулини, скропити коропа зсередини і ззовні лимонним соком від одного лимона, натерти приправою для риби і нашпигувати сумішшю з огірків і цибулі. Загорнути коропа у фольгу і випікати прямо у вугіллі до готовності (40-50 хвилин). Потім дістати коропа з фольги і вийняти все, чим він був наповнений, зверху полити лимонним соком змішаним з соєвим соусом, посолити. Подати на стіл гарячим зі свіжими овочами. | |
Переглядів: 393 | | |
Всього коментарів: 0 | |