Головна » Статті » Птиця » Дика птиця

Запечені рябчики


Тушки рябчиків або перепелів - 8 шт.
Петрушка - 1/2 пучка
Яблука - 2 шт.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Чебрець мелений - 1 ч.л.
Майоран мелений - 1 ч.л.
Лимон - 1/2 шт.
Сало - 16 тонких скибочок
Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:
Очищені і випотрошені тушки промити під струменем холодної води і промокнути. Натерти сіллю і перцем. Петрушку дрібно нарізати. Яблука очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю нарізати кільцями. Олію розігріти і опустити туди цибулю та яблука. Додати майоран, чебрець, сік лимона і під кінець петрушку, потім остудити. Тушки наповнити цією сумішшю і закріпити на них по 2 скибочки сала. Загорнути у фольгу, готувати на решітці гриля 25-27 хвилин.
Категорія: Дика птиця | Додав: Admin (01.02.2012)
Переглядів: 371 | Теги: дика птиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: