Головна » Статті » Птиця » Дика птиця |
Запечені рябчики
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тушки рябчиків або перепелів - 8 шт. Петрушка - 1/2 пучка Яблука - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Чебрець мелений - 1 ч.л. Майоран мелений - 1 ч.л. Лимон - 1/2 шт. Сало - 16 тонких скибочок Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Очищені і випотрошені тушки промити під струменем холодної води і промокнути. Натерти сіллю і перцем. Петрушку дрібно нарізати. Яблука очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю нарізати кільцями. Олію розігріти і опустити туди цибулю та яблука. Додати майоран, чебрець, сік лимона і під кінець петрушку, потім остудити. Тушки наповнити цією сумішшю і закріпити на них по 2 скибочки сала. Загорнути у фольгу, готувати на решітці гриля 25-27 хвилин. | |
Переглядів: 371 | | |
Всього коментарів: 0 | |