Головна » Статті » Птиця » Дика птиця |
Дика качка із солоними грибами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Качка середньої величини - 1 шт. Грузді солоні (або інші гриби) - 300 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Олія рослинна - 2 ст.л. Сметана - 100 гр. Яйце - 1 шт. Кріп - 4 гілочки. Сіль - за смаком Спосіб приготування: Солоні гриби сполоснути, обсушити, дрібно нарізати і обсмажити в олії з цибулею кільцями. Сметану змішати з яйцем, посолити, додати дрібно нарізану зелень кропу і ретельно змішати з грибами. Тушку качки промити під струменем холодної води, промокнути рушником, натерти сіллю всередині і зовні, нафарширувати приготованою сумішшю і зашити. Укласти на решітку накриту фольгою і готувати на грилі, поливаючи соком 30-40 хвилин. Потім краї фольги загорнути і готувати ще 8-10 хвилин. | |
Переглядів: 639 | | |
Всього коментарів: 0 | |