Головна » Статті » Птиця » Дика птиця

Дика качка із солоними грибами


Качка середньої величини - 1 шт.
Грузді солоні (або інші гриби) - 300 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Олія рослинна - 2 ст.л.
Сметана - 100 гр.
Яйце - 1 шт.
Кріп - 4 гілочки.
Сіль - за смаком

Спосіб приготування: Солоні гриби сполоснути, обсушити, дрібно нарізати і обсмажити в олії з цибулею кільцями. Сметану змішати з яйцем, посолити, додати дрібно нарізану зелень кропу і ретельно змішати з грибами. Тушку качки промити під струменем холодної води, промокнути рушником, натерти сіллю всередині і зовні, нафарширувати приготованою сумішшю і зашити. Укласти на решітку накриту фольгою і готувати на грилі, поливаючи соком 30-40 хвилин. Потім краї фольги загорнути і готувати ще 8-10 хвилин.
Категорія: Дика птиця | Додав: Admin (26.01.2012)
Переглядів: 639 | Теги: дика птиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: