Головна » Статті » Риба

Рибне асорті


Окунь - 200 гр.
Ставрида - 200 гр.
Тріска - 200 гр.
Лимон - 1 шт.
Сметана - 100 гр.
Зелень петрушки - 1 пучок
Зелень кропу - 1 пучок
Перець, сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Філе ставриди, тріски і окуня нарізати шматочками 40 грам, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню петрушки і кропу, полити лимонним соком і залишити маринуватися близько години в прохолодному місці. Потім нанизати на шампури шматочки риби, змастити зверху сметаною і смажити над розжареним вугіллям до готовності, постійно перевертаючи. Подавати на блюді з лимоном. Як гарнір можна запропонувати молоду відварну картоплю і свіжі овочі.
Категорія: Риба | Додав: Admin (01.02.2012)
Переглядів: 575 | Теги: Риба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: