| Головна » Статті » Риба |
Рибне асорті
![]() ![]() ![]() ![]() Окунь - 200 гр. Ставрида - 200 гр. Тріска - 200 гр. Лимон - 1 шт. Сметана - 100 гр. Зелень петрушки - 1 пучок Зелень кропу - 1 пучок Перець, сіль - за смаком Спосіб приготування: Філе ставриди, тріски і окуня нарізати шматочками 40 грам, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню петрушки і кропу, полити лимонним соком і залишити маринуватися близько години в прохолодному місці. Потім нанизати на шампури шматочки риби, змастити зверху сметаною і смажити над розжареним вугіллям до готовності, постійно перевертаючи. Подавати на блюді з лимоном. Як гарнір можна запропонувати молоду відварну картоплю і свіжі овочі. | |
| Переглядів: 575 | | |
| Всього коментарів: 0 | |



