Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця

Курка в горіховому соусі
 

Курка (філе) - 1 кг.
Горіхи - 150 гр.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Масло рослинне - 50 гр.
Часник - 4 зубчики
Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:
Філе курки нарізати шматочками середнього розміру. Приготувати соус із суміші дрібно нарізаної цибулі, розтертого часнику, підсмажених і потовчених горіхів (арахіс, волоські або лісові горіхи) і рослинного масла. М'ясо натерти соусом, укласти в каструлю і дати замаринуватися протягом півгодини. Потім додати сіль і перець, трохи пом'яти, нанизати на шампури і, безперервно повертаючи їх, обсмажити над гарячими вугіллям до готовності. До такого шашлику відмінно підходить гострий томатний соус.

Джерело: http://домашня птиця,курка
Категорія: Домашня птиця | Додав: Admin (26.01.2012)
Переглядів: 507 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: