Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця |
Курка в горіховому соусі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка (філе) - 1 кг. Горіхи - 150 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Масло рослинне - 50 гр. Часник - 4 зубчики Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Філе курки нарізати шматочками середнього розміру. Приготувати соус із суміші дрібно нарізаної цибулі, розтертого часнику, підсмажених і потовчених горіхів (арахіс, волоські або лісові горіхи) і рослинного масла. М'ясо натерти соусом, укласти в каструлю і дати замаринуватися протягом півгодини. Потім додати сіль і перець, трохи пом'яти, нанизати на шампури і, безперервно повертаючи їх, обсмажити над гарячими вугіллям до готовності. До такого шашлику відмінно підходить гострий томатний соус. Джерело: http://домашня птиця,курка | |
Переглядів: 507 | |
Всього коментарів: 0 | |