Головна » Статті » Птиця » Дика птиця |
Рябчики по-мисливські
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Рябчик - 1 шт. Брусниця - 200-300 гр. Масло вершкове - 20 гр. Цукор - 10 гр. Масло рослинне - 1 ст.л. Сало - 50 гр. Сіль - за смаком Спосіб приготування: У підготовлену тушку рябчика покласти вершкове масло, шматочок цукру, наповнити свіжою брусницею і скріпити розріз дерев'яною скалкою. Нашпигувати м'ясо тушки скибочками сала, зверху змастити рослинним маслом і готувати над розжареним вугіллям на шампурі, рівномірно повертаючи тушку. Готового рябчика покласти на листя лопуха або латаття, загорнути на 3-6 хвилин для надання м'ясу солодкуватого смаку. | |
Переглядів: 347 | | |
Всього коментарів: 0 | |