Головна » Статті » Птиця » Дика птиця

Рябчики по-мисливські


Рябчик - 1 шт.
Брусниця - 200-300 гр.
Масло вершкове - 20 гр.
Цукор - 10 гр.
Масло рослинне - 1 ст.л.
Сало - 50 гр.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
У підготовлену тушку рябчика покласти вершкове масло, шматочок цукру, наповнити свіжою брусницею і скріпити розріз дерев'яною скалкою. Нашпигувати м'ясо тушки скибочками сала, зверху змастити рослинним маслом і готувати над розжареним вугіллям на шампурі, рівномірно повертаючи тушку. Готового рябчика покласти на листя лопуха або латаття, загорнути на 3-6 хвилин для надання м'ясу солодкуватого смаку.
Категорія: Дика птиця | Додав: Admin (01.02.2012)
Переглядів: 347 | Теги: дика птиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: