Головна » Статті » Риба |
Пряна риба
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тріска - 1 кг. Лимон - 1 шт. Часник - 2 зубчики Перець чилі - 2 шт. Олія оливкова - 4 ст.л. Сіль - за смаком Спосіб приготування: Філе тріски порізати невеликими шматочками. Приготувати маринад, змішавши терту цедру і сік лимона, дрібно порізаний перець чилі, товчений часник і оливкове масло. Рибу залишити маринуватися на 15 хвилин. Потім нанизати рибу на шампури і смажити над розжареним вугіллям 5-6 хвилин, перевертаючи шампури навколо своєї осі. Подавати гарячими з часточками лимона і зеленню. | |
Переглядів: 349 | | |
Всього коментарів: 0 | |