Головна » Статті » Риба

Пряна риба


Тріска - 1 кг.
Лимон - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Перець чилі - 2 шт.
Олія оливкова - 4 ст.л.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Філе тріски порізати невеликими шматочками. Приготувати маринад, змішавши терту цедру і сік лимона, дрібно порізаний перець чилі, товчений часник і оливкове масло. Рибу залишити маринуватися на 15 хвилин. Потім нанизати рибу на шампури і смажити над розжареним вугіллям 5-6 хвилин, перевертаючи шампури навколо своєї осі. Подавати гарячими з часточками лимона і зеленню.
Категорія: Риба | Додав: Admin (01.02.2012)
Переглядів: 349 | Теги: Риба, тріска | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: