
Що приготувати в День закоханих? Навряд чи 14 лютого ви плануєте вечерю з безлічі ситних страв, що вимагають тривалої підготовки.
Адже у вас в планах ніч любові, а не солодкий сон втомленої господині!
DELFI Woman пропонує швидкі рецепти десертів до Дня всіх закоханих.
Романтичне меню на День Святого Валентина:
Швейцарське фондю
Інгредієнти:
- 15 г вершкового масла,
- 450 г тертого швейцарського сиру,
- 400 мл сухого білого вина,
- Щіпка тертого мускатного горіха.
Як приготувати швейцарське фондю:
1. У фондюшниці розтопити вершкове масло, додати натертий сир, вино і мішати суміш до тих пір, поки сир не розплавиться.
2. Додати мускатний горіх.
3. До цього фондю зазвичай подають шматочки білого хлі
...
Читати далі »