18:31 Романтичне меню на День Святого Валентина: фондю | |
![]() Романтичне меню на День Святого Валентина: Швейцарське фондю Інгредієнти: - 15 г вершкового масла, - 450 г тертого швейцарського сиру, - 400 мл сухого білого вина, - Щіпка тертого мускатного горіха. Як приготувати швейцарське фондю: 1. У фондюшниці розтопити вершкове масло, додати натертий сир, вино і мішати суміш до тих пір, поки сир не розплавиться. 2. Додати мускатний горіх. 3. До цього фондю зазвичай подають шматочки білого хліба з хрусткою скоринкою. Фондю з вином Інгредієнти: - 500 мл білого вина, - 200 мл курячого або м'ясного бульйону, - 100 г тертого мигдалю, - 1 ч. ложка тертого імбирного кореня, - Запечене куряче м'ясо і грінки з пшеничного хліба. Як приготувати фондю з вином: 1. У Фондюшницю налити вино, курячий або м'ясний бульйон, додати мигдаль, імбирний корінь, нагріти на невеликому вогні, не доводячи до кипіння. 2. Істи умочуючи в суміш шматочки запеченого курячого м'яса і кубики хліба. Фондю з морепродуктами Інгредієнти: - Кальмари, - Креветки, - Крабові палички, - Рослинна олія без запаху для смаження. Як приготувати фондю з морепродуктами: 1. Очищені кальмари залити окропом, дати настоятися 5 хвилин, злити воду, обсушити і нарізати на невеликі шматочки. Відварити креветки, почистити і обсушити. 2. Нарізати крабові палички на невеликі прямокутники. Морепродукти обсмажувати в олії. Шоколадне фондю Інгредієнти: - 250 г гіркого шоколаду, - 100 мл згущеного молока, - Лікер, - Фрукти або ягоди. Як приготувати шоколадне фондю: 1. Розтопити шоколад на повільному вогні. Додати згущене молоко і трохи лікеру за смаком. 2. Нанизувати шматочки фруктів на десертні виделки. Їсти попередньо вмочуючи в Фондюшницю з шоколадною сумішшю. Джерело: http://woman.delfi.ua/news/woman/kitchen/romanticheskoe-menyu-na-den-svyatogo-valentina-fondyu.d?id=1608119 | |
|
Всього коментарів: 0 | |