Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця

Курка з м'ятним соусом
    

Курка (грудки) - 1 кг.
Олія оливкова - 4 ст.л.
Лимон - 1,5 шт.
Перець чилі - 1-2 шт.
Йогурт - 200 гр.
Перець чорний мелений - 5 гр.
Листя м'яти подрібнені - 6 ст.л.
Сіль - за смаком

Спосіб приготування:
Курячі грудки нарізати смужками, додати сіль, чорний мелений перець, оливкову олію, терту цедру і сік лимона, дрібно нарізаний перець чилі і листочки м'яти. Все перемішати і залишити на півгодини маринуватися. Потім підготовлене м'ясо нанизати на дерев'яні шпажки і запекти на грилі протягом 10-12 хв, повертаючи, до готовності. До подачі шашликів підготувати соус, змішавши пучок нарізаного листя м'яти з ложкою лимонного соку і склянкою натурального йогурту.

Джерело: http://домашня птиця,курка
Категорія: Домашня птиця | Додав: Admin (26.01.2012)
Переглядів: 344 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: