Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця |
Курка з м'ятним соусом
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка (грудки) - 1 кг. Олія оливкова - 4 ст.л. Лимон - 1,5 шт. Перець чилі - 1-2 шт. Йогурт - 200 гр. Перець чорний мелений - 5 гр. Листя м'яти подрібнені - 6 ст.л. Сіль - за смаком Спосіб приготування: Курячі грудки нарізати смужками, додати сіль, чорний мелений перець, оливкову олію, терту цедру і сік лимона, дрібно нарізаний перець чилі і листочки м'яти. Все перемішати і залишити на півгодини маринуватися. Потім підготовлене м'ясо нанизати на дерев'яні шпажки і запекти на грилі протягом 10-12 хв, повертаючи, до готовності. До подачі шашликів підготувати соус, змішавши пучок нарізаного листя м'яти з ложкою лимонного соку і склянкою натурального йогурту. Джерело: http://домашня птиця,курка | |
Переглядів: 344 | |
Всього коментарів: 0 | |