Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця |
Курка з білими грибами
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Курка - 400 гр. Гриби білі - 300 гр. Розмарин - 12 гілочок Масло оливкове - 2 ст.л. Паприка мелена - 1/2 ч.л. Масло вершкове - 2 ст.л. Сіль - за смаком Спосіб приготування: Шляпки свіжих білих грибів промити і обсушити, потім нарізати на четвертинки і промазати вершковим маслом. Куряче філе нарізати шматочками такого-ж розміру, що і гриби. Видалити з кожної гілочки розмарину листочки, залишивши тільки самі верхні. Гілочки замочити в холодній воді, листя дрібно порубати ножем, змішати з сіллю, паприкою і оливковою олією. Замаринувати в цій суміші куряче філе на 3-5 хв. На кожну гілочку розмарину нанизати по-черзі шматки філе і грибів. Обсмажувати на грилі 5-7 хвилин, періодично перевертаючи. | |
Переглядів: 381 | | |
Всього коментарів: 0 | |