Головна » Статті » Птиця » Домашня птиця

Курка з білими грибами
     

Курка - 400 гр.
Гриби білі - 300 гр.
Розмарин - 12 гілочок
Масло оливкове - 2 ст.л.
Паприка мелена - 1/2 ч.л.
Масло вершкове - 2 ст.л.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Шляпки свіжих білих грибів промити і обсушити, потім нарізати на четвертинки і промазати вершковим маслом. Куряче філе нарізати шматочками такого-ж розміру, що і гриби. Видалити з кожної гілочки розмарину листочки, залишивши тільки самі верхні. Гілочки замочити в холодній воді, листя дрібно порубати ножем, змішати з сіллю, паприкою і оливковою олією. Замаринувати в цій суміші куряче філе на 3-5 хв. На кожну гілочку розмарину нанизати по-черзі шматки філе і грибів. Обсмажувати на грилі 5-7 хвилин, періодично перевертаючи.
Категорія: Домашня птиця | Додав: Admin (23.01.2012)
Переглядів: 381 | Теги: білі гриби, шашлик, розмарин, курка, гриби, птиця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: