Головна » Статті » Маринад |
Маринад Англійський
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 / 2 склянки лимонного соку 1 / 2 склянки води 1 велика цибулина 1 ст. ложка сушеного подрібненого майорану 2 ст. ложки подрібненої зелені кропу Сіль і перець за смаком Спосіб приготування: Лук очистити, вимити і дрібно нашаткувати. Змішати в міксері лук, сушений подрібнений майоран, сіль, перець і зелень кропу, розвести лимонним соком і водою та розмішати. Замаринувати м'ясо, стежачи, щоб спеції та зелень розподілилися рівномірно. Рекомендується для барбекю з субпродуктів. Джерело: http://лимон,цибуля ріпчаста,майоран,кроп | |
Переглядів: 295 | |
Всього коментарів: 0 | |