Головна » Статті » Маринад

Маринад Англійський


1 / 2 склянки лимонного соку
1 / 2 склянки води
1 велика цибулина
1 ст. ложка сушеного подрібненого майорану
2 ст. ложки подрібненої зелені кропу
Сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
Лук очистити, вимити і дрібно нашаткувати. Змішати в міксері лук, сушений подрібнений майоран, сіль, перець і зелень кропу, розвести лимонним соком і водою та розмішати. Замаринувати м'ясо, стежачи, щоб спеції та зелень розподілилися рівномірно.

Рекомендується для барбекю з субпродуктів.

Джерело: http://лимон,цибуля ріпчаста,майоран,кроп
Категорія: Маринад | Додав: Admin (22.01.2012)
Переглядів: 295 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: