Головна » Статті » М'ясо » Яловичина

Шашлик з печерицями
      
Яловичина - 1 кг.
Печериці - 600 гр.
Цибуля ріпчаста - 5 шт.
Масло рослинне - 50-80 гр.
Перець червоний мелений - 0,5-1 ч.л.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Філе яловичини нарізати кубиками невеликих розмірів. Масло рослинне розтерти з меленим червоним перцем, змішати з м'ясом і витримати 1 годину. Печериці і ріпчасту цибулю нарізати скибочками. Нанизати на шампури м'ясо, цибулю та печериці, чергуючи їх між собою. Готувати м'ясо на вугіллі, збризкуючи маринадом. Посолити перед подачею на стіл.
Категорія: Яловичина | Додав: Admin (23.01.2012)
Переглядів: 448 | Теги: шашлик, яловичина, печериці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: