Головна » Статті » М'ясо » Яловичина |
Шашлик з печерицями
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Печериці - 600 гр. Цибуля ріпчаста - 5 шт. Масло рослинне - 50-80 гр. Перець червоний мелений - 0,5-1 ч.л. Сіль - за смаком Спосіб приготування: Філе яловичини нарізати кубиками невеликих розмірів. Масло рослинне розтерти з меленим червоним перцем, змішати з м'ясом і витримати 1 годину. Печериці і ріпчасту цибулю нарізати скибочками. Нанизати на шампури м'ясо, цибулю та печериці, чергуючи їх між собою. Готувати м'ясо на вугіллі, збризкуючи маринадом. Посолити перед подачею на стіл. | |
Переглядів: 448 | | |
Всього коментарів: 0 | |