Головна » Статті » М'ясо » Яловичина

Шашлик по-узбецьки
       
Яловичина - 1 кг.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Оцет столовий - 50 мл.
Червоний мелений перець - 5 гр.
Чорний мелений перець - 5 гр.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Яловиче філе (вирізку) розрізати на дві рівні частини і відбити дерев'яним молотком по обидва боки, потім нарізати смужками довжиною 15 см і шириною 3 см, посолити, покласти в глиняний або скляний посуд рядами, пересипавши чорним і червоним меленим перцем і тонко нашаткованою ріпчастою цибулею , полити столовим оцтом, покласти під прес, залишити в прохолодному місці на 2 години. Потім смужки м'яса одягнути на шампур (по дві на одну порцію) і, повертаючи їх, смажити на добре прогорілому вугіллі до утворення рум'яної скоринки. Подати до столу на шампурах.
Категорія: Яловичина | Додав: Admin (23.01.2012)
Переглядів: 328 | Теги: шашлик, яловичина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: