Головна » Статті » М'ясо » Яловичина |
Шашлик по-узбецьки
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Оцет столовий - 50 мл. Червоний мелений перець - 5 гр. Чорний мелений перець - 5 гр. Сіль - за смаком Спосіб приготування: Яловиче філе (вирізку) розрізати на дві рівні частини і відбити дерев'яним молотком по обидва боки, потім нарізати смужками довжиною 15 см і шириною 3 см, посолити, покласти в глиняний або скляний посуд рядами, пересипавши чорним і червоним меленим перцем і тонко нашаткованою ріпчастою цибулею , полити столовим оцтом, покласти під прес, залишити в прохолодному місці на 2 години. Потім смужки м'яса одягнути на шампур (по дві на одну порцію) і, повертаючи їх, смажити на добре прогорілому вугіллі до утворення рум'яної скоринки. Подати до столу на шампурах. | |
Переглядів: 328 | | |
Всього коментарів: 0 | |