Головна » Статті » М'ясо » Яловичина |
Шашлик по-грузинськи
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Цибуля ріпчаста - 2-3 шт. Петрушка - 1 пучок Лист лавровий - 1 шт. Оцет виноградний - 2 ст.л. Перець духмяний горошком - 5-6 шт. Сіль - за смаком Спосіб приготування: Філе яловичини (краще вибирати вирізку) нарізати кубиками середньої величини, укласти в глиняний посуд, посипати нарізаною ріпчастою цибулею, сіллю, чорним меленим перцем, додати виноградний оцет, лавровий лист, запашний перець горошком. Все добре перемішати, накрити кришкою і залишити в прохолодному місці (на нижній полиці холодильника) на 2-3 дні. Потім смажити нанизане на шампури м'ясо на мангалі над вугіллям, не забуваючи повертати шампура навколо своєї осі. | |
Переглядів: 593 | | |
Всього коментарів: 0 | |