Головна » Статті » М'ясо » Яловичина

Шашлик по-грузинськи
       
Яловичина - 1 кг.
Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
Петрушка - 1 пучок
Лист лавровий - 1 шт.
Оцет виноградний - 2 ст.л.
Перець духмяний горошком - 5-6 шт.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Філе яловичини (краще вибирати вирізку) нарізати кубиками середньої величини, укласти в глиняний посуд, посипати нарізаною ріпчастою цибулею, сіллю, чорним меленим перцем, додати виноградний оцет, лавровий лист, запашний перець горошком. Все добре перемішати, накрити кришкою і залишити в прохолодному місці (на нижній полиці холодильника) на 2-3 дні. Потім смажити нанизане на шампури м'ясо на мангалі над вугіллям, не забуваючи повертати шампура навколо своєї осі.
Категорія: Яловичина | Додав: Admin (23.01.2012)
Переглядів: 593 | Теги: шашлик, яловичина, оцет виноградний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: