Головна » Статті » М'ясо » Яловичина |
Шашлик маринований в яблучному оцті
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 300 гр. Оцет яблучний - 2 ст.л. Лист лавровий - 1 шт. Перець духмяний горошком - 5-8 шт. Сіль, перець чорний мелений - за смаком Масло топлене - 5 гр. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Спосіб приготування: Філе яловичини нарізати шматочками по 30 грам, додати рубану ріпчасту цибулю, сіль, чорний мелений перець, яблучний оцет, лавровий лист, запашний перець горошком, перемішати і маринувати в холодильнику 2 дні. Потім підготовлене м'ясо нанизати на шампур, чергуючи з кільцями ріпчастої цибулі і смажити на мангалі над деревним вугіллям до готовності. Під час смаження час від часу необхідно змащувати м'ясо топленим маслом | |
Переглядів: 469 | | |
Всього коментарів: 0 | |