Головна » Статті » М'ясо » Яловичина

Шашлик маринований в яблучному оцті


Яловичина - 300 гр.
Оцет яблучний - 2 ст.л.
Лист лавровий - 1 шт.
Перець духмяний горошком - 5-8 шт.
Сіль, перець чорний мелений - за смаком
Масло топлене - 5 гр.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Спосіб приготування:
Філе яловичини нарізати шматочками по 30 грам, додати рубану ріпчасту цибулю, сіль, чорний мелений перець, яблучний оцет, лавровий лист, запашний перець горошком, перемішати і маринувати в холодильнику 2 дні. Потім підготовлене м'ясо нанизати на шампур, чергуючи з кільцями ріпчастої цибулі і смажити на мангалі над деревним вугіллям до готовності. Під час смаження час від часу необхідно змащувати м'ясо топленим маслом
Категорія: Яловичина | Додав: Admin (23.01.2012)
Переглядів: 469 | Теги: оцет яблучний, яловичина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: