Головна » Статті » М'ясо » Яловичина |
Яловичина по-далекосхідному
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 800 гр. Соус соєвий - 50 гр. Соус чилі - 30 гр. Соус сливовий - 30 гр. Масло кунжутне - 1 ч.л. Часник - 4 зубчики Корінь імбиру - 1 ст.л. Зелень коріандру (кінза) - 1 пучок Сіль - за смаком Спосіб приготування: М'якоть яловичини нарізати шматочками. Приготувати маринад, змішавши соус чилі, соєвий соус, сливовий соус, масло кунжутне, товчений часник і тертий імбир. М'ясо укласти в каструлю, перемішати з маринадом і залишити в холодному місці на 10-12 годин. Потім нанизати м'ясо на шампури і готувати над розжареним вугіллям на мангалі, не забуваючи повертати шампури навколо своєї осі. Подавати шашлик із зеленню коріандру і рисом на гарнір. | |
Переглядів: 320 | | |
Всього коментарів: 0 | |