Головна » Статті » М'ясо » Яловичина

Яловичина по-далекосхідному


Яловичина - 800 гр.
Соус соєвий - 50 гр.
Соус чилі - 30 гр.
Соус сливовий - 30 гр.
Масло кунжутне - 1 ч.л.
Часник - 4 зубчики
Корінь імбиру - 1 ст.л.
Зелень коріандру (кінза) - 1 пучок
Сіль - за смаком

Спосіб приготування:
М'якоть яловичини нарізати шматочками. Приготувати маринад, змішавши соус чилі, соєвий соус, сливовий соус, масло кунжутне, товчений часник і тертий імбир. М'ясо укласти в каструлю, перемішати з маринадом і залишити в холодному місці на 10-12 годин. Потім нанизати м'ясо на шампури і готувати над розжареним вугіллям на мангалі, не забуваючи повертати шампури навколо своєї осі.

Подавати шашлик із зеленню коріандру і рисом на гарнір.
Категорія: Яловичина | Додав: Admin (18.01.2012)
Переглядів: 320 | Теги: сливовий соус, шашлик, часник, яловичина, соус чилі, імбир, соєвий соус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: