Головна » Статті » М'ясо » Яловичина

Шашлик по-чуваськи
      

Яловичина - 1 кг.
Картопля - 4-5 шт.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Сало копчене гусяче - 200 гр.
Оцет винний - 2 ст.л.
Вино червоне сухе - за смаком
Сіль, чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування:
Яловичу вирізку нарізати кубиками середньої величини, посипати перцем і сіллю, відбити дерев'яним молотком. М'ясо укласти в каструлю, сбризнути винним оцтом, накрити кришкою і витримати в холодному місці 8-12 годин. Копчене гусяче сало нарізати невеликими шматочками. Нанизати на шампури замариноване яловичину, перемежовуючи її салом, гуртками сирого очищеної картоплі і кільцями цибулі. Готувати шашлики 10-15 хвилин на мангалі над розжареним вугіллям без полум'я, не забуваючи повертати шампури. Під час готування шашлики збризкувати червоним сухим вином.
Категорія: Яловичина | Додав: Admin (23.01.2012)
Переглядів: 338 | Теги: шашлик, Картопля, вино, яловичина, сало гусяче, оцет винний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: