Головна » Статті » М'ясо » Яловичина |
Шашлик по-чуваськи
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Яловичина - 1 кг. Картопля - 4-5 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Сало копчене гусяче - 200 гр. Оцет винний - 2 ст.л. Вино червоне сухе - за смаком Сіль, чорний мелений - за смаком Спосіб приготування: Яловичу вирізку нарізати кубиками середньої величини, посипати перцем і сіллю, відбити дерев'яним молотком. М'ясо укласти в каструлю, сбризнути винним оцтом, накрити кришкою і витримати в холодному місці 8-12 годин. Копчене гусяче сало нарізати невеликими шматочками. Нанизати на шампури замариноване яловичину, перемежовуючи її салом, гуртками сирого очищеної картоплі і кільцями цибулі. Готувати шашлики 10-15 хвилин на мангалі над розжареним вугіллям без полум'я, не забуваючи повертати шампури. Під час готування шашлики збризкувати червоним сухим вином. | |
Переглядів: 338 | | |
Всього коментарів: 0 | |