Головна » Статті » М'ясо » Телятина |
Телятина пікантна
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Телятина - 800 гр. Перець гострий - 2 стручки Соус соєвий - 1/2 склянки Масло оливкове - 2 ст.л. Вино червоне сухе - 1/2 склянки Цукор - 1 ч.л. Кумін - 1 ч.л. Гвоздика - 6 шт. Картопля - 1,5 кг. Паприка - 1 ч.л. Лимон - 1 шт. Сіль - за смаком Спосіб приготування: М'ясо вимити, обсушити і нарізати порційними шматками. У сотейнику підігріти, не доводячи до кипіння соєвий соус з вином. Додати цукор, гострий перець, кумін, гвоздику. Укласти телятину в каструлю, залити теплим маринадом, закрити кришкою і поставити в холодильник на 3-4 години. Молоду картоплю ретельно вимити і розрізати вздовж на дві частини. Скласти в миску, влити оливкове масло, додати паприку і посолити. Перемішати і поставити в холодильник на 2 години. М'ясо і картоплю смажити на решітці. Разом з ними трохи обсмажити часточки лимона. Під час готування видавити на м'ясо лимонний сік. Подавати телятину з часточками картоплі та лимона. | |
Переглядів: 330 | | |
Всього коментарів: 0 | |