Головна » Статті » М'ясо » Телятина

Шашлик Гінтарас по-литовськи
     

Телятина - 800 гр.
Часник - 4 зубчики
Лимон - 1 шт.
Шпик (або сало) - 200 гр.
Сіль, перець - за смаком
Спосіб приготування:
Філе телятини нарізати шматочками (товщина - 0,5 см, ширина - 6 - 8, довжина 10 - 12), трохи відбити, посолити, поперчити, натерти товченим часником, полити соком лимона і залишити в емальованому посуді в прохолодному місці на 5 год. Потім на кожен шматочок м'яса покласти по маленькому замаринованому шматочку шпику, скрутити в рулетики і закріпити дерев'яними шпажками або зубочистками. Нанизати отримані рулетики на шампури і смажити на мангалі над вугіллям, періодично повертаючи і збризкуючи розведеним у воді соком лимона.
Категорія: Телятина | Додав: Admin (23.01.2012)
Переглядів: 297 | Теги: шашлик, часник, телятина, Сало, Шпик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: