Головна » Статті » М'ясо » Телятина |
Шашлик Гінтарас по-литовськи
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Телятина - 800 гр. Часник - 4 зубчики Лимон - 1 шт. Шпик (або сало) - 200 гр. Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Філе телятини нарізати шматочками (товщина - 0,5 см, ширина - 6 - 8, довжина 10 - 12), трохи відбити, посолити, поперчити, натерти товченим часником, полити соком лимона і залишити в емальованому посуді в прохолодному місці на 5 год. Потім на кожен шматочок м'яса покласти по маленькому замаринованому шматочку шпику, скрутити в рулетики і закріпити дерев'яними шпажками або зубочистками. Нанизати отримані рулетики на шампури і смажити на мангалі над вугіллям, періодично повертаючи і збризкуючи розведеним у воді соком лимона. | |
Переглядів: 297 | | |
Всього коментарів: 0 | |