Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик в лимонному соці
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Цибуля ріпчаста - 3 шт. Лимони - 2-3 шт. Горіх мускатний тертий - 5 гр. Перець духмяний мелений - 5 гр. Сіль - за смаком Спосіб приготування: М'ясо нарізати шматочками по 80 грам. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, зі свіжих лимонів вичавити сік. Укласти м'ясо в каструлю, додати цибулю, тертий мускатний горіх, перець мелений духмяний, залити все соком лимона і пом'яти руками. Потім накрити кришкою і поставити в холодильник на 8 годин. Перед приготуванням м'ясо необхідно ще раз пом'яти, але вже з сіллю. Нанизати на шампури і смажити над розжареним вугіллям, збризкуючи сумішшю маринаду, що залишився з водою (пропорції 50x50). | |
Переглядів: 676 | | |
Всього коментарів: 0 | |