Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик в лимонному соці
     
Свинина - 1,8 кг.
Цибуля ріпчаста - 3 шт.
Лимони - 2-3 шт.
Горіх мускатний тертий - 5 гр.
Перець духмяний мелений - 5 гр.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування:
М'ясо нарізати шматочками по 80 грам. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, зі свіжих лимонів вичавити сік. Укласти м'ясо в каструлю, додати цибулю, тертий мускатний горіх, перець мелений духмяний, залити все соком лимона і пом'яти руками. Потім накрити кришкою і поставити в холодильник на 8 годин. Перед приготуванням м'ясо необхідно ще раз пом'яти, але вже з сіллю. Нанизати на шампури і смажити над розжареним вугіллям, збризкуючи сумішшю маринаду, що залишився з водою (пропорції 50x50).
Категорія: Свинина | Додав: Admin (17.01.2012)
Переглядів: 676 | Теги: шашлик, Свинина, цибуля ріпчаста, лимон, мускатний горіх | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: