Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик в кефірі
![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 2 кг.; Кефір - 1,5 л.; Кінза - 1 пучок; Цибуля ріпчаста - 8 шт.; Перець, сіль - за смаком Спосіб приготування: Філе нежирної свинини нарізати невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю, зелень кінзи крупно порізати. Укласти все в посуд шарами: м'ясо, потім лук, кінза - так кілька разів. Кожен шар солити і перчити за смаком. Потім накрити кришкою і залишити в прохолодному місці на ніч (чим довше стоїть м'ясо - тим ніжніше потім вийде шашлик). М'ясо нанизати на шампури і готувати на мангалі з розжареним вугіллям, бризкаючи кефіром, що залишився. | |
Переглядів: 460 | | |
Всього коментарів: 0 | |