Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик в кефірі


Свинина - 2 кг.;
Кефір - 1,5 л.;
Кінза - 1 пучок;
Цибуля ріпчаста - 8 шт.;
Перець, сіль - за смаком
Спосіб приготування:
Філе нежирної свинини нарізати невеликими шматочками. Ріпчасту цибулю, зелень кінзи крупно порізати. Укласти все в посуд шарами: м'ясо, потім лук, кінза - так кілька разів. Кожен шар солити і перчити за смаком. Потім накрити кришкою і залишити в прохолодному місці на ніч (чим довше стоїть м'ясо - тим ніжніше потім вийде шашлик). М'ясо нанизати на шампури і готувати на мангалі з розжареним вугіллям, бризкаючи кефіром, що залишився.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (17.01.2012)
Переглядів: 460 | Теги: шашлик, Свинина, цибуля ріпчаста, кінза, кефір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: