Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик в білому вині
![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 2 кг.; Цибуля ріпчаста - 5-7 шт.; Перець чорний мелений - 1 ч.л.; Вино біле сухе - 1 склянка; Сіль - за смаком. Спосіб приготування: М'ясо з ниркової частини спини або задньої ноги (можна взяти м'ясо молодої свинини чи баранини) нарізати однаковими шматками середнього розміру, скласти в посуд, посолити, додати меленого чорного перцю і добре перемішати. Нарізати кільцями ріпчасту цибулю і, додаючи білого сухого вина, ще раз перемішати, приминаючи м'ясо. Накрити посуд кришкою і поставити в прохолодне місце на 4 години. Нанизати шматки м'яса на шампури і смажити над розжареним вугіллям без полум'я, весь час їх повертаючи. Ступінь готовності визначити за допомогою надрізу (головне не пересушити). | |
Переглядів: 368 | | |
Всього коментарів: 0 | |