Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик в білому вині


Свинина - 2 кг.;
Цибуля ріпчаста - 5-7 шт.;
Перець чорний мелений - 1 ч.л.;
Вино біле сухе - 1 склянка;
Сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
М'ясо з ниркової частини спини або задньої ноги (можна взяти м'ясо молодої свинини чи баранини) нарізати однаковими шматками середнього розміру, скласти в посуд, посолити, додати меленого чорного перцю і добре перемішати. Нарізати кільцями ріпчасту цибулю і, додаючи білого сухого вина, ще раз перемішати, приминаючи м'ясо. Накрити посуд кришкою і поставити в прохолодне місце на 4 години. Нанизати шматки м'яса на шампури і смажити над розжареним вугіллям без полум'я, весь час їх повертаючи. Ступінь готовності визначити за допомогою надрізу (головне не пересушити).
Категорія: Свинина | Додав: Admin (17.01.2012)
Переглядів: 368 | Теги: шашлик, вино, Свинина, цибуля ріпчаста | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: