Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик у майонезі
![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,8 кг. Цибуля ріпчаста - 6 шт. Майонез - 200 гр. Гірчиця - 200 гр. Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Свинину (бажано ошийок) нарізати шматочками розміром 3x3 або 4x4 см. Ріпчасту цибулю нарізати кубиками. М'ясо укласти в каструлю, поперчити, посолити (також можна додати сіль безпосередньо перед приготуванням), додати цибулю, потім пом'яти м'ясо руками (цибуля має випустити сік). Приготувати маринад, змішавши навпіл майонез і готову гірчицю. Влити цю суміш в м'ясо, обережно перемішати, накрити каструлю кришкою і залишити маринуватися на 6 годин. Потім нанизати м'ясо на шампури, з розрахунку 4-5 шматочків на один шампур, і готувати 10-15 хвилин на мангалі з розжареним вугіллям, періодично повертаючи кожен шампур навколо своєї осі. | |
Переглядів: 293 | | |
Всього коментарів: 0 | |