Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик Пивний
Свинина 

Свинина - 1,5 кг.;
Пиво - 0,5 л.;
Гранат - 1 шт.;
Чебрець - 5 гр.;
Сіль, перець чорний мелений - за смаком;
Цибуля ріпчаста - 6 шт.

Спосіб приготування:
Філе свинини нарізати невеликими кубиками, ріпчасту цибулю нашаткувати кільцями. М'ясо укласти в посуд, перемішати з сіллю і перцем, зверху викласти лук - так кілька шарів. Зверху посипати сухий зеленню чебрець, полити соком граната і пивом. Закрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 3-4 години. Готувати на мангалі, періодично повертаючи шампури навколо своєї осі.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (16.01.2012)
Переглядів: 256 | Теги: чебрець, цибуля ріпчаста, Свинина, гранат, шашлик, пиво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: