Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик Пивний
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 1,5 кг.; Пиво - 0,5 л.; Гранат - 1 шт.; Чебрець - 5 гр.; Сіль, перець чорний мелений - за смаком; Цибуля ріпчаста - 6 шт. Спосіб приготування: Філе свинини нарізати невеликими кубиками, ріпчасту цибулю нашаткувати кільцями. М'ясо укласти в посуд, перемішати з сіллю і перцем, зверху викласти лук - так кілька шарів. Зверху посипати сухий зеленню чебрець, полити соком граната і пивом. Закрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 3-4 години. Готувати на мангалі, періодично повертаючи шампури навколо своєї осі. | |
Переглядів: 256 | | |
Всього коментарів: 0 | |