Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик Пікантний
Свинина 
  1. Свинина - 1 кг.;
  2. Лимони - 3 шт.;
  3. Паприка мелена - 3 ч.л.;
  4. Коріандр мелений - 1 ч.л.;
  5. Перець чорний мелений - 1 / 2 ч.л.;
  6. Перець червоний мелений - 1 / 2 ч.л.;
  7. Мускатний горіх - 1 / 4 ч.л.;
  8. Лавровий лист мелений - 1 шт.;
  9. Сіль - за смаком;
  10. Олія оливкова - 4 ст.л.;
  11. Імбир мелений - 1 / 4 ч.л.;
  12. Кориця мелена - 1 / 5 ч.л.;
  13. Кмин мелений - 1 / 5 ч.л.;
  14. Базилік подрібнений - 2 ст.л.

Спосіб приготування:
М'ясо нарізати шматочками, лимони нарізати скибочками. Змішати в посуді паприку, коріандр, кмин, базилік, імбир, корицю, червоний і чорний перець, мускатний горіх, лавровий лист, оливкову олію, сіль. Покласти свинину, лимони і перемішати з маринадом, закрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 8-12 годин. М'ясо час від часу потрібно перемішувати. Потім нанизати м'ясо на шампури і готувати 7-10 хвилин, повертаючи шампури навколо осі кожні 1-2 хвилини, поки м'ясо не запечеться, залишаючись соковитим. Прикрасити шматочками лимона.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (16.01.2012)
Переглядів: 389 | Теги: перець чорний, шашлик, олія оливкова, лимони, Свинина, лавровий лист мелений, паприка мелена, перець червоний, мускатний горіх, Коріандр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: