Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик Пікантний
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Спосіб приготування: М'ясо нарізати шматочками, лимони нарізати скибочками. Змішати в посуді паприку, коріандр, кмин, базилік, імбир, корицю, червоний і чорний перець, мускатний горіх, лавровий лист, оливкову олію, сіль. Покласти свинину, лимони і перемішати з маринадом, закрити кришкою і поставити в прохолодне місце на 8-12 годин. М'ясо час від часу потрібно перемішувати. Потім нанизати м'ясо на шампури і готувати 7-10 хвилин, повертаючи шампури навколо осі кожні 1-2 хвилини, поки м'ясо не запечеться, залишаючись соковитим. Прикрасити шматочками лимона. | |
Переглядів: 389 | | |
Всього коментарів: 0 | |