Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Шашлик Молдавія
![]() ![]() ![]() Свинина - 700 гр.; Часник - 1 головка; Вино біле сухе - 100 мл.; Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: Свинину (м'ясо з поперекової частини) нарізати поперек волокон на шматки по 40 грам, злегка відбити дерев'яним молотком, потім скласти в каструлі, додавши сіль, перець чорний і біле сухе вино. Дати замаринуватися м'ясу 20 хвилин. Приготувати часниковий соус, змішавши подрібнений часник з сіллю і міцним м'ясним бульйоном. М'ясо смажити над вугіллям середнього жару. При подачі м'яса, не знімаючи з шампурів викласти на блюдо, полити часниковим соусом і дати постояти 2 хвилини. | |
Переглядів: 287 | | |
Всього коментарів: 0 | |