Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Шашлик Молдавія
Свинина

Свинина - 700 гр.;
Часник - 1 головка;
Вино біле сухе - 100 мл.;
Сіль, перець - за смаком


Спосіб приготування:
Свинину (м'ясо з поперекової частини) нарізати поперек волокон на шматки по 40 грам, злегка відбити дерев'яним молотком, потім скласти в каструлі, додавши сіль, перець чорний і біле сухе вино. Дати замаринуватися м'ясу 20 хвилин. Приготувати часниковий соус, змішавши подрібнений часник з сіллю і міцним м'ясним бульйоном. М'ясо смажити над вугіллям середнього жару. При подачі м'яса, не знімаючи з шампурів викласти на блюдо, полити часниковим соусом і дати постояти 2 хвилини.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (16.01.2012)
Переглядів: 287 | Теги: шашлик, часник, вино, Свинина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: