Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Сате зі свинини на паличках
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 0,5 кг.; Часник - 3 зубчики; Карі - 1 ст.л.; Молоко кокосове - 3 ст.л.; Соус рибний - 2 ст.л.; Цукор - 1 ст.л.; Олія рослинна - 1 ст.л.; Сіль, перець - за смаком Спосіб приготування: М'ясо нарізати шматочками товщиною пів сантиметра. Часник подрібнити і приготувати маринад з іншими компонентами. Нанизати шматочки м'яса на палички гармошкою. Залити маринадом і залишити під кришкою на півгодини. Обсмажити на грилі з усіх сторін. Подавати з арахісовим соусом. | |
Переглядів: 310 | | |
Всього коментарів: 0 | |