Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Сате зі свинини на паличках
Свинина

Свинина - 0,5 кг.;
Часник - 3 зубчики;
Карі - 1 ст.л.;
Молоко кокосове - 3 ст.л.;
Соус рибний - 2 ст.л.;
Цукор - 1 ст.л.;
Олія рослинна - 1 ст.л.;
Сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:
М'ясо нарізати шматочками товщиною пів сантиметра. Часник подрібнити і приготувати маринад з іншими компонентами. Нанизати шматочки м'яса на палички гармошкою. Залити маринадом і залишити під кришкою на півгодини. Обсмажити на грилі з усіх сторін. Подавати з арахісовим соусом.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (16.01.2012)
Переглядів: 310 | Теги: сате, часник, цукор, Свинина, кокосове молоко, олія рослинна, карі, рибний соус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: