Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
М'ясо по-індонезійські
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинина - 250 гр.; Сік лайма - 1 ст.л.; Імбир тертий - 1 ч.л.; Соус соєвий - 3 ст.л.; Цукор - 1 ч.л.; Часник - 1 зубчик; Масло рослинне - 1 ст.л.; Цибуля ріпчаста - 1 шт.; Масло арахісове - 3 ст.л.; Перець червоний пекучий - 1/2 шт.; Патока чорна - 1 ст.л.; Сіль - за смаком. Спосіб приготування: Нежирну свинячу вирізку нарізувати скибочками в півсантиметра, а потім нарізати їх тонкими смужками. Приготувати маринад, змішавши 2 ст. ложки соєвого соусу з соком лайма, імбиром, цукром і часником. Свинину витримувати в маринаді до 4х годин, але не менше години, поставивши в холодне місце. Поки свинина маринується можна приготувати соус: поставте каструлю на середній вогонь, розігрійте в ній рослинне масло, додайте цибулю і страхуйте, часто помішуючи, протягом 5 хвилин. Потім покладіть червоний перець і смажте ще 30 секунд. Перекладіть суміш у блендер, додайте арахісового масла, патоки, що залишилася, 1 ст. ложку соєвого соусу і 4 ст. ложки води. Змішайте. Відставте убік до тих пір, поки не прийде час подавати соус на стіл. Готуйте шашлички з обох сторін 3-4 хвилини. Подавайте з соусом. | |
Переглядів: 366 | | |
Всього коментарів: 0 | |