Головна » Статті » М'ясо » Свинина

М'ясо по-індонезійські
СвининаЛаймІмбирСоєвий соусЦукорРослинна оліяЦибуляАрахісове маслоЧервоний перецьМеласса
Свинина - 250 гр.;
Сік лайма - 1 ст.л.;
Імбир тертий - 1 ч.л.;
Соус соєвий - 3 ст.л.;
Цукор - 1 ч.л.;
Часник - 1 зубчик;
Масло рослинне - 1 ст.л.;
Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
Масло арахісове - 3 ст.л.;
Перець червоний пекучий - 1/2 шт.;
Патока чорна - 1 ст.л.;
Сіль - за смаком.

Спосіб приготування:
Нежирну свинячу вирізку нарізувати скибочками в півсантиметра, а потім нарізати їх тонкими смужками. Приготувати маринад, змішавши 2 ст. ложки соєвого соусу з соком лайма, імбиром, цукром і часником. Свинину витримувати в маринаді до 4х годин, але не менше години, поставивши в холодне місце. Поки свинина маринується можна приготувати соус: поставте каструлю на середній вогонь, розігрійте в ній рослинне масло, додайте цибулю і страхуйте, часто помішуючи, протягом 5 хвилин. Потім покладіть червоний перець і смажте ще 30 секунд. Перекладіть суміш у блендер, додайте арахісового масла, патоки, що залишилася, 1 ст. ложку соєвого соусу і 4 ст. ложки води. Змішайте. Відставте убік до тих пір, поки не прийде час подавати соус на стіл. Готуйте шашлички з обох сторін 3-4 хвилини. Подавайте з соусом.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (16.01.2012)
Переглядів: 366 | Теги: часник, цукор, соус соєвий, червоний перець, лайм, масло арахісове, олія рослинна, цибуля, cвинина, імбир | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: