Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Гострі свинячі реберця
Свинячі реберця Мелений червоний перець Часник

Свинячі реберця - 0,5 кг;
Перець гострий червоний мелений - 1 ч.л.;
Часник сушений - 2 ч.л.;
Сіль - за смаком;

Спосіб приготування:
Свинячі реберця розділити на порційні шматки. Сухий товчений гострий червоний перець змішати з сіллю і сухим часником. Отриманою сумішшю ретельно натерти м'ясо. Готувати на решітці над розжареним вугіллям, постійно перевертаючи. Дуже гарно реберця підходять до пива.
Категорія: Свинина | Додав: Admin (16.01.2012)
Переглядів: 286 | Теги: перець червоний, часник, свинячі реберця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: