Головна » Статті » М'ясо » Свинина

Глазуровані свинячі реберця
Свинячі реберцяІмбирСоєвий соусСолодке кріплене виноМедКетчуп томатний

Свинячі реберця - 2 кг;
Свіжий імбир - 1;
Соєвий соус - 7 ст.л.;
Солодке кріплене вино - 4 ст.л.;
Мед- 2 ст.л.;
Кетчуп томатний - 3 ст.л.;
Сіль, перець - за смаком.


Спосіб приготування:
Свинину розрізати на шматки по 3-4 реберця. Помити під холодною водою і промокнути рушником, посолити, поперчити. Імбир подрібнити і змішати з соком лимона, соусом, вином, кетчупом і медом. Поставити на вогонь і дати закипіти. Шматки свинини накрити рушником і залишити в прохолодному місці на 1 годину. Потім смажити на решітці гриля близько 20 хвилин. В останні кілька хвилин обмазати глазур'ю реберця для утворення скориночки.

Категорія: Свинина | Додав: admin (21.12.2011)
Переглядів: 386 | Теги: мёд, соєвий соус, імбир, свинячі реберця, Свинина, вино, лимон, кетчуп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: