Головна » Статті » М'ясо » Свинина |
Глазуровані свинячі реберця
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Свинячі реберця - 2 кг; Свіжий імбир - 1; Соєвий соус - 7 ст.л.; Солодке кріплене вино - 4 ст.л.; Мед- 2 ст.л.; Кетчуп томатний - 3 ст.л.; Сіль, перець - за смаком. Спосіб приготування: Свинину розрізати на шматки по 3-4 реберця. Помити під холодною водою і промокнути рушником, посолити, поперчити. Імбир подрібнити і змішати з соком лимона, соусом, вином, кетчупом і медом. Поставити на вогонь і дати закипіти. Шматки свинини накрити рушником і залишити в прохолодному місці на 1 годину. Потім смажити на решітці гриля близько 20 хвилин. В останні кілька хвилин обмазати глазур'ю реберця для утворення скориночки. | |
Переглядів: 386 | | |
Всього коментарів: 0 | |